Türi moelooja pääses lõppvõistlusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

«MoeP.A.R.K. 2013» eelžürii selgitas 6. veebruaril välja finalistid. Saabus 57 kavandit, millest hindamiskomisjon valis välja 25 noore moelooja tööd, mis tuuakse publiku ette 9. märtsil kell 17 Paide kultuurikeskuses algaval lõppvõistlusel.

MoeP.A.R.K-i peakorraldaja Maren Vooglaine sõnas, et eelžürii töö oli tänavu väga raske, sest tase on läinud iga aastaga paremaks ning häid kavandeid oli väga palju.

Eelžürii hinnangul oli näha, et noorte moegeeniuste kollektsioonidel on läbiv joon, mis näitab professionaalsust. Samuti oli mõni teinud eeltööd ja kollektsioonides on tunda ajastu hõngu. Moeloojad üllatavad igal aastal ka materjalidega, näiteks oli kasutatud vinüülplaate ja puitu.

Järvamaalt pääses lõppvõistlusele Türi ühisgümnaasiumi vilistlane, praegu Tallinna tehnikakõrgkoolis õppiv Kätlin Luht, kes osaleb tudengite arvestuses. Eelmisel aastal sai Luht vanemas vanuserühmas oma kollektsiooniga «Duubel» teise koha. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles