Selgusid Koigi valla tublimad

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Magus
Laine Magus Foto: Koigi vald

Koigi vallavolikogu otsustas oma istungil anda valla aukodaniku nimetus pikaaegsele OÜ Sõrandu Farm juhatuse liikmele Laine Magusale, kes on kohaliku elu edendaja Sõrandus, olles nii vabatahtlik sotsiaaltöötaja kui lihtsalt kohalike inimeste nõustaja ja abistaja.


Laine Magusat tunnustas käesoleva aasta alguses üle 50 aastase pühendunud töö eest Eesti loomakasvatuse edendamisel põllumajandusministeerium hõbedase teenetemärgiga. Teda on varem tunnustatud ka Koigi valla teenetemärgiga.


Valla teenetemärk otsustati anda Koigi perearstikeskuse õele Anneli Petersonile, Päinurme külaseltsi esimehele Lea Traksile, kes on ühtlasi ka Järvamaa Sädeinimene 2012, Koigi vallavalitsuse kultuurispetsialist Elle Laigile ja põllumajandusettevõtte OÜ Koigi pikaaegsele juhile Valdis Rikkinenile.


Valla tänukiri otsustati anda oma koduküla Prandi arendamiseks panustatud vabatahtliku, südamega tehtud, töö ja tegevuse eest Kaisa Lota Niit’le, Raivo Metsapoolile, Aili Õllele ning Eldur Russakule.


Valla tänukiri antakse ka Jaanus Alliksoole pikaajalise aktiivse ja pühendunud tegevuse eest Koigi valla spordi, kultuuri ja hariduselu edendamisel.
Koigi valla aasta küla tiitel läheb ka 2012. aasta eest Prandi külale.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles