Laulupere läheb telesaatesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maire Aunaste.
Maire Aunaste. Foto: Peeter Langovits

Reedel on ETV eetris meelelahutuslik muusikasaade «Perepidu», kus seekord paneb oma musikaalsed võimed proovile pereansambel Luha 9 Türilt.

Ansamblisse kuuluvad Türi põhikooli ja muusikakooli õpetaja Tea Saar, tema õde, Paide ühisgümnaasiumi inglise keele õpetaja, dirigent ja laululooja Tiina Kivimäe ning nende tütred Eva Britta ja Paula.

Järvamaalastele astub vastu ansambel Koolipere Haljalast. Keemiaõpetaja Tiina Rannar ütles, et kuna nende pere on väike ja koer veel laulda ei oska, otsustas perepoeg Sven appi kutsuda oma kooliõe Elis-Emma Ranne ning koolivenna Sander-Aleks Paavo, sest paljude ühistegemiste kaudu ongi nad nagu üks pere.

Saates tuleb pereansamblitel esitada vaheldumisi laule ning nende esitusele annavad oma hinnangu ka saatejuht Maire Aunaste ja tema kaks külalist.

Lõpliku otsuse, kumb peredest väärib edasipääsu poolfinaali, teevad aga televaatajad kodudes telefonihääletuse vahendusel.

«Perepidu» on ETV eetris reedel kell 20.05, kordussaadet näeb laupäeval kell 12.05. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles