Aprilli viimasel nädalavahetusel tegid oma selle hooaja avastardi Järva offroadi mehed

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Aprilli viimasel nädalavahetusel tegid oma selle hooaja avastardi Järva offroadi mehed, tulles Leedus olnud võistlusel kolmandaks.

Võistkonna Maasturid liige Toomas Kärp ütles, et kuigi aasta esimene võidusõit leidis aset samas kohas kus eelmisel aastal (Leedu linnas Taurage), on sarja nimetus muutunud. «Sel aastal on sarja nimi «4 × 4 FIA NEZ CUP 2009»,» täpsustas ta.
Sarja esimesel osavõistlusel tegi kaasa ekipaaže Eestist, Lätist, Leedust ja Venemaalt, Eestit esindas 13 võistkonda TR-1, TR-2, TR-3 ja vabaklassis.

Kärp lisas, et Maasturite võistlusklassis (TR-1) oli rajal 26 võistkonda. Kärp ütles, et avapäeva etapp oli kontrollajaga orienteerumine turbarabas, kus nad tulid neljandaks. Teisel päeval tuli 12tunnise kontrollaja sees läbida neli lisakatset. «Neist esimesel katsel savikarjääris pidime leppima teise, teisel katsel kümnenda ja kolmandal katsel neljanda kohaga, kuid viimasel katsel suutsime olla jälle kiired ja kirja läks kolmas koht,» selgitas ta.

Kahe võistluspäeva kokkuvõttes tuli TR-1 klassis esimeseks Eesti võistkond Carservice  lätlaste ees.
Kolmandana lõpetasid Maasturid koosseisus: Toomas Kärp, Are Vest ja Margus Põldemaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles