Järvalane võitis MMil pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalias Asiagos olnud 33. veteranide murdmaasuusatamise maailmameistrivõistlustel võitis järvajaanilane Tiina Idavain pronksmedali.

Eesti võistkonna esindaja Andres Häkkinen andis teada, et võistlustest võttis osa 1176 sportlast 27 riigist, Eesti oli esindatud kaheksaliikmelise võistkonnaga. Kokku võitsid eestlased seitse medalit, millega olid riikide arvestuses üheksandad. Tiina Idavain võitis pronksmedali N55+ klassis. Eesti mehed jäid medaliteta.

Häkkinen hindas võistlusrajad ja korralduse suurepäraseks. Võistluste patroon oli maailma üks kõigi aegade paremaid suusatajaid Bjorn Daehlie.

Järgmine MM on 2014. aasta jaanuari lõpul Austrias. (JT)

VETERANIDE MM

Üleilmne veteranide murdmaasuusatamise assotsiatsioon loodi 1980 eesmärgiga korraldada rahvuskoondisse mitte kuuluvatele noorematele ja vanemaealistele suusatajatele maailmameistrivõistlusi. Esimene MM oli samal aastal Kanadas. Sellest võttis osa 104 sportlast viiest riigist. Nüüd on selliseid võistlusi korraldatud igal aastal ja neist võtab osa 1000-1500 sportlast kuni 30 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles