Tiit Tikenberg

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellelt hooajalt ootan eelkõige, et realiseeriksin oma võimeid rohkem, oleksin efektiivsem ja kasulikum meeskonnale. Kahel viimasel hooajal on mind vaevanud ja seganud pisivigastused ja kõik muu, mis jääb  väljapoole jalgpalli (töö).

Sel aastal on õnnestunud hooaja ettevalmistus kaasa teha. Olen püsinud terve, suutnud ennast vormi ajada ning selle pealt loodan lüüa palju väravaid.

Meeskondlikult oleme kindlasti ühtlasemad ja eesmärk on saada tabelis kõrgem koht  kui eelmisel aastal. Iga aastaga on Paide linnameeskonna töö läinud süsteemsemaks. Lisandunud taustajõud, nagu Sergei Ratnikov ja juhatuse uued liikmed, annavad meeskonnale ja kogu organisatsioonile uue hingamise.

Eesmärk on kasvõi kordki võita kõiki esikolmiku meeskondi. Tunnen, et see on võimalik. Meie tugevus on kindlasti ühtsus ja põhituumiku säilimine.

Avamäng tuleb kindlasti hästi võitluslik ja rabe, nagu hooaja esimesed mängud ikka. Kui suudame oma mängu rohkem peale suruda ja väldime lihtsaid vigu, siis on võimalik võita või vähemalt viiki mängida.

Tiit Tikenberg

ründaja

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles