Tambet Anso

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hooaja ettevalmistus on läbi ja meeskond meistriliigaks valmis. Tulemused on aastatega paranenud ja edasiminekut loodame ka sel aastal.

Linnameeskond soovib liigatabelis muidugi kõrgemat kohta, aga tase on tõusnud ja iga mäng peab olema 110 protsenti  pingutust, et punkte saada. Lihtsaid vastaseid ei ole.

Meeskonnal on hea sisekliima, kõik saavad omavahel hästi läbi. Samuti on mängijaid palju ja pink on pikk. Igal positsioonil on kaks-kolm mängijat, see tekitab konkurentsi ja sunnib veel rohkem pingutama, et mänguminuteid välja võidelda.

Halb on, et me ei kasuta võimalusi ära. Narva Transi vastu olid meil selgelt paremad väravavõimalused, aga me ei suutnud neid ära lüüa.

Halb on ka, et Paide on amatöörklubi, kus pärast tööpäeva trennides võibolla ei suudeta endast maksimumi välja pigistada. Osa energiast võib juba tööpäeval ära kuluda. Samuti võib nädala sees peetavatel mängudel töökohustuste tõttu mehi puudu olla.

Avamängu vastane on Eesti meister Kalju. Kindlasti tuleb raske mäng. Kui vältida kaitses vigu, siis pakun, et 2:1. Meile ikka. Teeme Kaljust killustiku!

Loodame näha laupäeval staadionil palju toetajaid. Kodumäng ja publiku kaasaelamine on kui 12. mängija platsil.

Tambet Anso

kaitsja

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles