Mood vallutab Paide

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Haagi ja Anne Liis Puhki kollektsioon (vanema vanuserühma esikoht)
Kätlin Haagi ja Anne Liis Puhki kollektsioon (vanema vanuserühma esikoht) Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja


Laupäeval, 9. märtsil koguneb Paidesse moekonkursile „MoeP.A.R.K. 2013“ noorte moeloojate paremik.


Kümnendat korda toimuval üle-eestilisel moesõul tutvustavad noored moeloojad publikule 25 omanäolist ja kordumatut rõivakolletksiooni. Korraldajate kinnitusel on oodata glamuurset ja elamusterohket õhtupoolikut.
Parimad kollektsioonid selgitab välja žürii, kuhu kuuluvad Living Models Agency asutaja ja omanik Evelyn Mikomägi, raadiohääl Heidy Purga, moefotograaf Oliver Moosus, moeblogija ja stilist Britta Talving ning moelooja Kristel Kuslapuu.
Pealtvaatajatel on võimalik valida oma lemmik, ürituse vaheajal saab keha kinnitada suupistebaaris ning kõik külalised saavad end jäädvustada „MoeP.A.R.K.i“ fotoseina taustal.
Üritus algab kell 17 Paide kultuurikeskuses. Kõik täisealised moehuvilised on oodatud „MoeP.A.R.K.i“ 10. aastapäeva tähistama ametlikule afterparty’le, mis toimub algusega kell 22 Paide Restoranis. Sissepääs MoeP.A.R.K.i piletiga südaööni tasuta.
Lisainfo www.facebook.com/MoeP.A.R.K ja www.moepark2013.blogspot.com. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles