Järvalane võitis lauatennisesarja

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval Viljandis olnud viimane osavõistlus lõpetas 13 etapist koosneva Eesti lauatenniseliidu laste GP seeriavõistluse, kus Kaspar Kruusalu mängis end üldkokkuvõttes esimeseks.


Koeru lauatennisistide treener Urmas Virves ütles, et 13–15aastaste poiste arvestuses oli järvalasi osalemas kolm.
Kaspar Kruusalu tuli Viljandis kolmandaks, Rannar Remmelgas kaheksandaks ja Silver Kruusalu kümnendaks. «Kogu sarja vältel end vähemalt esikuuikusse mänginud Kaspar võitis Viljandis ka oma lähikonkurenti, tagades sellega endale üldarvestuses esikoha,» täpsustas Virves. «Silver tuli kokkuvõttes seitsmendaks ja Rannar 11. kohale, mõlemad on heidelnud esikümne piirimail, aga erinevalt teistest Rannar kõikidel etappidel ei osalenud.»

Virves selgitas, et seeriavõistlus koosnes 13st üle Eesti olnud osavõistlusest, millest läks arvesse kuus paremat tulemust. «13–15aastaste poiste klassis oli mängijaid 55,» ütles ta. «Varasemalt on poisid mänginud end kolmandaks, aga sarja esikoht tuli meile esimest korda. Eks meie vastas ole olnud ka suured koolid koos spetsiaalsete lauatennisekoolidega.» (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles