Karateklubi pälvis kõrgeima koha

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval Ida-Virumaal Ahtme spordihallis olnud VIII lahtistel Eesti meistrivõistlustel Kyokus­hinkai karates pälvisid järvalased lisaks neljale esikohale klubide arvestuses kõrgeima koha.

Karateklubi Täht juhatuse esimees Tarmo Alt ütles, et meistrivõistlustel oli esindatud üheksa klubi 92 osavõtjaga, Täht oli kohal 16 karatekaga.
Alt sõnas, et oleks võinud välja minna ka suurema koondisega, aga et  Kyokushinkai karate on kontaktala,  pole kogenematuid noori mõtet end vigastama saata.
Tähe karatekad võitsid meistrivõistlustel kümme medalit, neist neli kuldset. Alt lisas, et noorematest  on ta eriti rahul Alvar Timoškini, Robin Oja ja Kalle Kalamehe etteastetega. «Poistel oli näha selge kvalitatiivne nihe nii tehniliselt kui ka vaimselt,» põhjendas ta. «Kindlalt esines ja tubli sammu edasi tegi ka Vahur Kaar, võttes rasketes võitlustes endale kuuluva esikoha.»

Tütarlaste klassis esindas Tähte ainsana Elisabeth Aas. «Ta on järjest kasvatanud võitlusvaimu ja sai seekord raskes konkurentsis autasuks kolmanda koha,» sõnas Alt.
Ükski esikoht Aldi hinnangul kergelt ei tulnud, vaid nõudis mitme vastase alistamist. «Kui näiteks Alvar alistas vastased kõige kindlamalt, siis Vahuril läks mitu matši ka lisaajale,» sõnas ta.
Head individuaaltulemused andsid Tähele ka klubide arvestuses esikoha. (JT)

TULEMUSED
Karateklubi Täht võistlejate paremad tulemused
Noormehed
9-10a, kuni 40 kg: I Alvar Timoškin.
11-12a
Kuni 40 kg: I Robin Oja, II Kalle Kalamees.
Üle 40 kg: I Bruno Daniel Puumets, III Klaus Kristo.
13-14a 60–65 kg: II Sten Talviste.
15-16a kuni 75 kg: III Tanel Suurkivi.
17-18a kuni 75 kg: III Ahti Metsalu, 4. Eno Paenurk.
16–18a üle 75 kg: I Vahur Kaar.
Tütarlapsed
15–18a kuni 55 kg: III Elisabeth Aas.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles