Paides jooksid lapsed heategevuse nimel

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna toimus Paide keskväljakul suur heategevuslik teatejooks, millest võttis osa 45 võistkonda 440 jooksjaga.

Samal ajal joosti veel 17 Eesti linnas, kokku kaasasid jooksud üle Eesti ligi 7500 V-IX klasside õpilast.


Enne starti tegid teatejooksjad koos suusataja Jaak Maega soojendusringi.


Mae meenutas enne teatejooksu punase särgi selga tõmbamist, et temagi osales oma esimistel võistlustel Paide keskväljakul. «Nagu näha, Paides selline tava jätkub ning loodan, et noored saavad siit spordipisiku külge,» ütles ta.


Mae lisas, et noortega seotud üritustel püüab ta alati osaleda, kui vaid ajagraafik võimaldab. «Kiidan ka korraldajad, kes võtsid minuga varakult ühendust,» sõnas ta. «Lõpuks oli nii, et pakkumisi tuli ka teistesse linnadesse, aga kes ees, see mees.» (JT)

TEAVE
Teatejooks on heategevuslik üritus, mis toetab liikumisvõime kaotanud lapsi. Jooksu mõte on anda noortele võimalus tunda rõõmu liikumisest ja tervislikust eluviisist, teisalt saavad nad jooksuga anda oma panuse eakaaslaste heaks, kes on õnnetu juhuse tõttu kaotanud liikumisvõime.
Tänavu toetab teatejooks õnnetuse tõttu liikumisvõime kaotanud lastele ainulaadse ratastooli-mängupargi rajamist.
Soovi korral on võimalik teha vabatahtlik annetus SA Haapsalu Neuroloogilise Rehabilitatsioonikeskus heategevuskontole Dnb NORD Pangas 9620100009926.
Annetada saab ka Elioni heategevusnumbril 900 7777, kõne maksab 35 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles