Hispaania kinnisvaraarendaja hakkab Paide spordielu juhtima

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Viis aastat Hispaanias kinnisvaraga tegelenud, varem Järvamaal Shanty festivali ja Roosna-Alliku Hobupäevi korraldanud Jaan Arvola asub  Paide spordihallile elu sisse puhuma.

Sihtasutuse Paide Spordi-ja Tervisekeskus nõukogu valis asutuse juhatajaks Jaan Arvola, töölepingule kirjutab ta alla ja asub tööle tuleval esmaspäeval.

Paide abilinnapea ning spordi- ja tervisekeskuse nõukogu esimees Kaido Ivask ütles, et juhataja kohale kandideeris viis teada-tuntud inimest. Arvola eeliseks pidas nõukogu asjaolu, et ta on nõus võtma oma õlule ka müügitöö.

Ivask märkis, et kõik kandidaadid olid seda meelt, et spordihallis tuleb rohkem üritusi teha, kuid Arvola tutvustas nõukogule juba kindlaid plaane.

Jüripäeva aegu spordihallis olnud Metsatölli kontsert on Ivaski selgitusel kinnitus, et kui korraldada hea üritus, meelitab see publikut kohale, mis peaks omakorda andma uuele juhile enesekindlust võtta ette suuremaid üritusi.

Jaan Arvola palgast lubas Ivask rääkida esmaspäeval, kui tööleping on allkirjad saanud, küll kinnitas ta, et senise juhi teenistusega võrreldes on uue juhataja palk väiksem. Jaan Arvola ütles, et töötas viis aastat Hispaanias ja teisteski riikides kinnisvaraarendusega, kuid naasis aasta tagasi kodumaale ja töötab Mediatos.

Kuigi laiemale üldsusele on Arvola tuntud Shanty festivali ja Roosna-Alliku Hobupäevade eestvedajana, pidas ta ise tähtsaks, et on 1987. aastast tegelenud eraettevõtlusega.

Paide spordi- ja tervisekeskuse juhtimisest on Arvola meelest veel vara rääkida, sest kõigepealt peab ta tutvuma asutuse eelarve ja ülesehitusega ning alles siis saab plaane teha.

Oma töös pidas Arvola tähtsaks koostööd ja tulemust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles