Kultuurikeskust kaunistab kaelkirjak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Paide kultuurikeskuse seinad täitusid eelmise nädala lõpul maakonna õpilastöödega. Seekordne kolmas Järvamaa koolinoorte näituskonkurss kannab  pealkirja «Mustriga kaetud».

Järvamaa kunstiõpetuse ainesektsiooni juhataja Anu Grents ütles, et maakonnanäitusest võtavad osa Väätsa, Albu, Laupa, Türi, Roosna-Alliku ja Imavere põhikool, Aravete, Järva-Jaani ja Koeru keskkool, Paide gümnaasium, Paide ja Türi ühisgümnaasium, Peetri kool ja Paide huvikeskus.

Grentsi selgitusel annab väljapanek hea ülevaate laste kujutlusvõimest. «Mida kõike võib ja saab mustriga katta ning kui rikkalik on laste fantaasia mustrite loomisel!» kiitis ta.

Nii on saanud omalaadse mustri maapind, meri, loomad-linnud, rõivad ja tarbeasjad. Grentsil jätkus kiidusõnu ka õpetajatele, kes on andnud õpilastele huvitavaid ülesandeid ja valmistanud nende loomingust vahvaid kompositsioone.

Kunstiõpetajatest koosnev žürii tähistab esile tõstmist väärivad tööd homseks värviliste täpikestega.

Näituskonkurss on üleval 24. aprillini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles