Nevesis püüab Skype'i auhinda

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nevesis
Nevesis Foto: Jägermeister Rock Liiga

Tallinn Music Weeki suurtoetaja Skype annab ühele Eesti artistile välja maailmavallutusauhinna ehk «Skype Go Change The World Awardi», millega kaasneb 3500 eurot.

Auhinnasaaja valib publik koos Tallinn Music Weeki muusikatööstuse konverentsi delegaatide ja Skype'i esindajatega kõikide festivalil osalenud Eesti bändide hulgast.
Auhind summas 3500 eurot on mõeldud rahvusvahelise edu ja läbilöögi saavutamiseks. Festivaliaastate jooksul on sellest kujunenud kodumaiste artistide seas tõeliselt ahvatlev hooandja professionaalsesse muusikamaailma. «Tegu on väga olulise auhinnaga ja kahju, kui üks Eesti parimaid kontsertbände seda enesele ei saaks,» ütles Nevesise kõneisik Kaido Kirikmäe.
Oma poolthääle Eesti üheks parimaks live-bändiks peetavale Nevesisele saab anda Tallinn Music Week kodulehel . Aega hääletada on 18. aprillini.
Varem on Skype'i «Go Change The World Awardi» saanud Popidiot, Iiris, Ewert and The Two Dragons ja Talbot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles