Jalgpallijumal Paide linnameeskonda ei soosinud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond (sinipunases)
Paide linnameeskond (sinipunases) Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Laupäeva õhtul kohtus Paide linnameeskond Paide ühisgümnaasiumi staadionil Nõmme JK Kaljuga ning pidi vaatamata paljudele väravavõimalustele tunnistama vastaste 3:0 paremust.

Esimesel poolajal olid väravalöömisele lähedal mõlemad meeskonnad, kuid poolaja lõpuni püsis viigiseis 0:0.
Teise poolaja avaminuteil viis vastased 1:0 juhtima De Araujo Nunes. Kaotusseisu jäänud Paide linnameeskonnal oli ridamisi väravavõimalusi, kuid ühtegi neist ära lüüa nad ei suutnud. Korduvalt löödi väravaposti ja -latti ning paaril korral päästis Nõmme Kalju halvimast ka väravavaht.
Seevastu tabasid vastased veel kohtumise 87. minutil, mil värava lõi Tõnis Kaukvere, ja lisaaja esimesel minutil, kui oma teise värava sai kirja De Araujo Nunes.
Paide linnameeskonna peatreener Viktor Mets sõnas, et vastased tulid mängima nii nagu ta oligi arvanud karikafinaalist väsinud ning mitte täiskoosseisuga. «Vastastel oli neli väravamomenti, millest lõid nad ära kolm,» selgitas ta. «Meil oli seitse-kaheksa momenti, kuid ära ei löönud neist ühtegi. Kokkuvõttes oli nii palju väravavõimalusi kui viimase viie-kuue kohtumise peale kokku.»
Peetud üheteistkümnest kohtumisest on järvalased kogunud seitse punkti. Kaheksa kaotuse kõrval on Paide linnameeskonnal ette näidata kaks võitu ja viik.
Paide linnameeskonna teisele Järvamaal toimuvale meistriliiga mängule oli kaasa elama tulnud ligi 250 jalgpallihuvilist. (JT)

TEAVE
Oma järgmise kohtumise peab Paide linnameeskond 23. mail võõrsil Tartu JK Tammekaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles