Märgati nelja koolijuhti

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Laastau
Kersti Laastau Foto: Andrus Eesmaa

Haridus- ja teadusministeeriumi ülekutsele tunnustada tublisid koolijuhte reageeriti aktiivselt ning kokku esitati 43 koolijuhti. Häid koolijuhte esitasid õpilased, lapsevanemad, õpetajad ja teised koolitöötajad, hoolekogude liikmed, haridusametnikud ning vilistlased.


Järvamaa koolijuhtidest esitati konkursile korduvalt Kaarel Aluoja (Laupa põhikool) ja Kersti Laastau (Paide ühisgümnaasium).
Tunnustada sooviti veel ka Enn Lehtpuud (Väätsa põhikool) ja Arvo Kangast (Koigi põhikool).
Ettevõtmise eesmärk on väärtustada ja tutvustada tublide koolijuhtide häid kogemusi. Tunnustatud koolijuhtide headest kogemustest saavad käesoleval aastal koolituste vahendusel osa kõikide maakondade koolimeeskonnad: koolijuhid ning õpetajad. Koolijuhtide edulood ja head praktikad pannakse kokku käsiraamatuks. Parimad parimate hulgast kutsutakse ka 5. oktoobril Tartus, Vanemuise kontserdisaalis toimuvale aasta õpetaja galale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles