Noor meditsiiniõde ja põllumajandusspetsialist saavad 600 eurot

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Järvamaa noore spetsialisti stipendiumi (600 eurot) saavad Rebruk Farm OÜ põllumajandusspetsialist Jaan Kutti ja AS Järvamaa haigla meditsiiniõde Maiken Sillar.
Stipendiumilepingule allakirjutamine on reedel.


Jaan Kutti lõpetas Koeru keskkooli 2007. aastal ja Eesti maaülikooli 2012. aastal põllumajandussaaduste tootmise ja turustamise erialal. Kogukonnafondi nõukogu esimehe Valev Väljaots lausus, et on väga tervitatav, et pärast kõrghariduse omandamist tuli noormees tagasi koduvalda Koeru ning asus tööle Järvamaal tegutsevasse Rebruk Farm OÜ-sse.
Tema tööülesanneteks on põllumajandustootmise andmete kogumine, töötlemine ja analüüsimine, taime- ja loomakasvatuse planeerimine ja analüüsimine, farmide töökorralduse jälgimine, olukorra hindamine ja parendusteks ettepanekute tegemine. Vabal ajal lööb ta aktiivselt kaasa Koeru segarahvatantsurühmas Karap ning tegeleb tervisespordiga. Väljaots sõnas, et Jaan Kutti on hea suhtlemisoskusega ja  kohanemisvõimeline noor inimene, kes oma ametisse usub ja sobib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles