Paide toetab rokkareid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nevesis
Nevesis Foto: Jägermeister Rock Liiga

Paide linnavalitsus otsustas toetada Paide rockansamblit Nevesis, kes osaleb 2. mail Poolas toimuval rahvusvahelisel festivalil “Asymmetry Festival 2013”.

Asymmetry Festivali puhul on tegu „tumedama“ alatooniga festivaliga, kus on kohal bändid üle Euroopa. Ansambli Nevesis liikme Ken Koemetsa väitel on festival kümneid kordi suurem kui näiteks Tallinn Music Week. Möödunud aastal külastas festivali enam kui 20 000 inimest.

Koemetsa sõnul on linna rahaline toetus festivalil osalemiseks igati tänuväärt. „Oleme väga õnnelikud, et linn leidis vahendeid üritust toetada. See on praegu väga suur abi. Kindlasti saame festivalilt suure kogemuse,“ rääkis ta.

Paide linnapea Kaido Ivaski sõnul on Nevesise näol kahtlemata tegu ühe Paide muusikute edulooga. "See, et meie linna muusikud saavad esineda sellisel festivalil, on tunnustuseks kogu linnale ja noormeeste muusikaõpetajatele. Linnavalitsus toetab rõõmuga seda ettevõtmist ja loodetavasti meelitavad muusikute saavutused linna noori enamgi muusikaga tegema ja näiteks Paide Muusikakooli minema“, selgitas Ivask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles