Paide rokisaurus avab hevisuve

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Paradoks: Vasakult: Peeter Kirss, Andrus Särev, Jaan Reim, Kuldar Eller, Enno Rõõs
Ansambel Paradoks: Vasakult: Peeter Kirss, Andrus Särev, Jaan Reim, Kuldar Eller, Enno Rõõs Foto: Internet

17. mail toimub tallinnas Rock Cafes kontsert Heavysuvi13, mis toob lavale omaaegsed publikulemmikud Paradoksi, Varaani, Kulo ja Hetero

Heavysuvi13 korraldaja Andrus Kerstenbeck lausus, et idee on juba paar aastat vana ja tekkis vaadates lääne bändide rockdokumentaale. "Hetero ja Paradoks on juba omal käel esinemisi teinud ja neile pole lavale naasmine enam võõras. Läbirääkimised käisid veel nii mitmegi teise omaaegse suurnimega, kuid siin sai saatuslikuks ajapuudus proovideks," lausus Kerstenbeck. "See pole ka lihtsalt kontsert, vaid pidu kus vöib tantsida ja bändide vahel mängin ise rockmuusika hitte."
Paide rokkansambel Paradoks loodi 1979. aastal, esimene kontsert anti Viljandi kultuurimajas.
Aastakümnete jooksul anti kontserte Eestis, lisaks Lätis, Leedus, Venemaal, Moskvas, Kasahstanis, Soomes. Kasahstani linnas Zelinogradis sündis ka nende publikurekord - vabaõhu livel oli 200 000 kuulajat. 1989. aastal bändi tegevus sisuliselt lõppes, korraks tuldi veel kokku 1996. aastal, et salvestada mõned lood.
2010. aastal tuli ansambel oma 30. tegutsemisaasta tähistamiseks taas kokku ja toimus väike kontsert-tuur.
Ansambli koosseisu kuuluvad: Peeter Kirss, Janno Reim, Enno Rõõs, Andrus Särev ja Ken Koemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles