Söögikohad püüavad rekordkäibeid

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjaka mõisa kokad Ott Tomik (vasakult), Joel Kannimäe ja Märt Metsallik.
Põhjaka mõisa kokad Ott Tomik (vasakult), Joel Kannimäe ja Märt Metsallik. Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Teisipäevane Äripäev kirjutab, et Eesti söögikohtade käive on üllatuslikult hüpanud kõigi aegade kõrgeimale tasemele. Selle taga on toidukohtade omanike hinnangul eelkõige hinnatõus.

Põhjaka mõisa üks omanikest Märt Metsallik ütles, et rekordnumber tuleb ilmselt hinnatõusust. "Meil on igal aastal külastajaid rohkem. Ei oska öelda, et just eelmine aasta eriline oleks olnud." Ta lisas, et kasum ilmselt ei suurene.

Põhjaka mõisa külastajate arv on viimasel ajal kasvanud. Metsalliku sõnul on omanikud igal aastal tööd teinud, et anda söögikohale lisaväärtust. "Meil on oma kanad, sead, aiamaa, kus inimene saab ringi käia ja aega veeta," tõi ta näiteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles