Kvaliteet tõi 10 000 eurot

Birgit Itse
, Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roosna-Alliku põhikool Tallinna Lauluväljakul peaauhinda vastu võtmas.
Roosna-Alliku põhikool Tallinna Lauluväljakul peaauhinda vastu võtmas. Foto: koolielu.ee

Sõna otseses mõttes pool kooli ehk ligi 40 Roosna-Alliku põhikooli õpilast oli eile Tallinna Lauluväljakul, et vastu võtta Tiigrihüppe Ideelaadal õpilaskonkursside üldvõit 10 tuhat eurot. 

Tiigrihüppe haridusportaal Koolielu kirjutab, et Roosna-Alliku põhikool võttis sel õppeaastal osa kuuest Tiigrihüppe poolt välja kuulutatud õpilaskonkursist: TikiTiiger, Targalt Internetis, AnimaTiiger, MusaTiiger, arvutijoonistuste konkurss, Tiigrimatemaatika. Kahest jäi osa võtmata mitte seetõttu, et poleks soovijaid olnud, vaid eTwinningu projekt ei olnud konkursi tähtajaks veel lõppenud ja TehnoTiigri jaoks puudub koolis vastav tööpink. Aga võidule ei viinud Roosna-Allikut mitte esitatud tööde arv, vaid nende kõrge kvaliteet. Ja see, et konkurssidega olid hõivatud peaaegu kõik selle kooli õpilased, Roosna-Alliku põhikoolis on õppureid seitsmekümne kanti. Võidusumma 10 000 eurot ongi ette nähtud IT-vahendite muretsemiseks, mis toetaksid õpilaste arengut, loovust ja igapäevast õppetööd.

Roosna-Alliku põhikooli direktor Daina Pärt ja matemaatika- ning informaatikaõpetaja Heli Järve kinnitasid, et just sellised konkursid on väikekoolile hea, kui mitte ainuke võimalus uuendada-täiustada kooli IT-vahendeid. Kas võit 10 000 eurot tuli teile üllatusena või aimasite siiski, et kui nii paljudest konkurssidest on osa võetud, siis ehk..?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles