Aiamaalappidele kerkib uus kauplus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolteise aasta pärast võib Prääma tee äärde praeguste aiamaalappide kohale asja olla hoopis ehitajatel, remontijatel ja sisustajatel, sest Espak tahab sinna ehitada ehitusmaterjalide kaupluse.
Poolteise aasta pärast võib Prääma tee äärde praeguste aiamaalappide kohale asja olla hoopis ehitajatel, remontijatel ja sisustajatel, sest Espak tahab sinna ehitada ehitusmaterjalide kaupluse. Foto: Kristo Kivisoo

Poolteise aasta pärast võib Paidesse Prääma tee äärde praeguste aiamaalappide kohale asja olla hoopis ehitajatel, remontijatel ja sisustajatel, sest aktsiaselts Espak tahab sinna ehitada 13. ehitusmaterjalide kaupluse.

Espaki kaubandusdirektori Ivar Pika ütlust mööda on Espak siiani teinud Järvamaa müügiettevõtetega sõbralikku koostööd, aga tahab nüüd ise jaemüügis osaleda.
Pikk märkis, et kava omada igas maakonnakeskuses Espaki kaubamärgi all tegutsevat ettevõtet on osa pikaajalisest arenguprogrammist. Tema hinnangul on ettevõte leidnud Paides sobiva maatüki ja kaupluse projekteerimine võib alata.
Ehitustööde ajakavast ei tahtnud Pikk veel rääkida, aga avaldas lootust, et järgmise aasta lõpul võiks kauplus juba töötada.

Lähemalt loe neljapäevasest Järva Teatajast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles