Paide koolileht võitis teise koha

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Eesti noorte meediaklubi korraldatud koolilehtede võistlusel pälvis Paide gümnaasiumi Littera rohkem kui 30 lehe seas teise koha.

Littera peatoimetaja Kristjan Pihl lausus, et pigem ootasid nad, et mõni lugu nopib auhinna, kuid üldkokkuvõttes nii head kohta ei julgenud nad loota. Pihl pakkus, et see on Litteral koolimeedia võistluse aegade parim tulemus.
Lisaks korjasid Littera lood kategooriates auhindu. Kristjan Pihli uudis «Madonna kontserdi pilet tõi Raunole põhjuseta puudumise» pälvis teise koha. Samuti sai teise koha tema juhtkiri «Suur laiskus, mitte ülemaailmne kriis».

Kaisa Pelt pälvis uudise eripreemia «Vanapaberist sai võidukas kollektsioon» loo eest. Käty Kuusmetsa portreelugu «Noor Einstein unistab välguenergiast» hinnati kolmanda koha vääriliseks. Maria-Kristiina Perti eksperiment «Dieedipäevik ehk kuidas Lorina Kukk teadlikult toitu hävitas» jäi esimest-teist kohta jagama.
Fotode kategoorias märgiti ära Paide ühisgümnaasiumi õpilaste Eva Pettai ja Karl Tammiste fotoeksperiment «Kunst on kunsti teha», samuti Paide gümnaasiumi õpilase Grete-Liis Pinti pilt õpetaja Lorina Kukest. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles