Reformierakond põlgas Jaan Kundla ära

Tiit Reinberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kundla
Jaan Kundla Foto: Tiit Reinberg

Endine skandaalne riigikogulane Jaan Kundla kirjutas avalduse, et liituda Reformierakonnaga, kuid Paide piirkonna reformierakondlased ei nõustunud teda enda hulka võtma.

Kundla selgitas, et kui ta oli riigikogus ja Keskerakonnast välja astus, oli tal Reformierakonnaga hea koostöö. «Mul on Andrus Ansipiga väga head ja lähedased suhted,» lisas ta.

Kundla sõnas, et küsis juba toona Ansipilt, kas ta võiks Reformierakonnaga liituda, ja peaminister olevat vastanud: «Tere tulemast!».

Peale peaministri on Kundlal enda väitel head suhted teistegi oravapartei tipptegijatega.

Et tema parteisse vastuvõtmise üle ei otsustanud mitte tipp-poliitikud, vaid kohalikud poliitikud, on Kundla meelest põhjus nende kartuses kaotada edaspidi valimistel talle hääli.

Reformierakonna Paide piirkonna juht Janno Lehemets ütles, et Jaan Kundlat ei võtnud nad erakonda vastu tema varasemate skandaalide tõttu.

Lehemetsa hinnangul on harukordne, et inimese erakonda astumise avaldust ei rahuldata. «Mina olen juhtinud Paide piirkonda kolm ja pool aastat ning seda pole juhtunud kordagi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles