Koorid lennutavad Aunaste kinga ja Leinatamme saabast

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Türi segakoor Suisapäisa kutsus kõik ETV «Laululahingu» saatest tuttavad koorid 20. juunil Türile Lahingukooride mängudele. Eile raporteeris Suisapäisa koorivanem Helina Kuljus, et nemad on lahinguks valmis.


Kirja on end pannud 12 koori ehk pooled saates esinenutest, nende seas HaleBopp Singers Tartust, Konguta segakoor ja Märjamaa segakoor Ceres, Sõpruskond, Pärnu kammerkoor, Kalevi kammerkoor, Kadrina kirikukoor, sellest hooajast Nordea panga segakoor, Aita Leida nimeline segakoor, Tallinna Ülikooli kammerkoor ja meeskoori esindus. «Nuku- ja noorsooteatri koor pole veel sada protsenti kindel,» ütles Kuljus. «Kahjuks ei sobinud paljudele noortele see kuupäev – koolide lõpetamised.»

Mängud avatakse kell 11, kell 12 läheb lahti päeva sportlik pool, mida on oodatud vaatama ka publik. «On erinevad väikese muusikalise ja humoorika alatooniga sportmängud, nagu Leinatamme (saate juht Tarmo Leinatamm – toim) saapa ja Aunaste (žürii liige Maire Aunaste – toim) kinga vise – neid endid pole sel päeval kohal, noodijoonel teatejooks ümber järve, dirigentidele dirigeerimisvõistlus, meeskondlik suusatamine laulu saatel ja palju muud,» lubas Kuljus.
Pärast väikest pausi algab kell 19 Türi lauluväljakul suur kontsert, kus iga koor esitab kaks kuni neli lahingu- või lahingustiilis laulu. «Kui ka vihma sajab, pole hullu – ükski laulupidu ei möödu vihmata,» märkis Kuljus. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles