Politseinikud ja päästjad tagusid Päinurmes vutti

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Juuni alguses toimus Päinurme Internaatkooli staadionil traditsiooniline sőpruskohtumine jalgpallis Päinurme Internaatkooli esindajate, kohalike külanoorte ning politsei- ja päästeameti ühisvőistkonna vahel.

Sőpruskohtumiste traditsioon internaatkooli ja politsei esindajate vahel sai alguse 2000. aastal ning tänavu kohtuti jalgpalliväljakul üheksandat korda.
Internaatkooli õpetaja Veve Kallasaru sõnul kuulati enne meeleolukat jalgpallimängu veel õpetlikku loengut jalgrattaga sõitmise turvalisuse ja veeohutuse kohta.
«See oli üks vahva jalgpallimatš, tulvil emotsioone - siirast rőőmu üksteisega koostöö tegemisest ja pettumust, mille tingis mööda löömine vői palli kaotamine. Kuna taolistes sportlikes kohtumistes vőidab eelkőige sõprus, siis lõppes ka matš tulemusega 5 : 5. Väravaterohkele kohtumisele aitasid kaasa ka väljaku äärde kogunenud fännid, kes võistkondi pasunate ja viledega ergutasid,» ütles Kallasaru.
Sõpruskohtumise lõppedes tunnustati ka parimaid mängijaid ning politseinikele ja päästjatele jäi järjekordset jalgpallikohtumist meenutama kooli poolt kingitud ühispilt.
Kolm aastat tagasi Päinurme internaatkooli poolt välja pandud rändkarikas jäi käeoleval aastal kooli kätte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles