Säreveres võistlevad ratsasportlased veerandsajast tallist üle Eesti

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säreveres ratsavõistlustel võistlemas  maakonna ratsasportlane Ervi Kaasiku.
Säreveres ratsavõistlustel võistlemas maakonna ratsasportlane Ervi Kaasiku. Foto: Silvi Lukjanov

Täna Türi vallas Särevere ratsaplatsil alanud takistussõiduvõistluse esimeses parkuuris nägi nii kukkumisi kui ka tõrkeid. Võistluspäev kestab vähemalt kella 16ni.

Järvamaa kutsehariduskeskuse põllumajandusõppe osakonna juhataja Külli Marrandi rõõmustas kauni ilma üle, mis soosib võistluste korraldamist. „Kui muus osas saab pea kõike ette kavandada ja toetuda ka võistluse peakohtuniku Malle Einaste suurtele kogemustele, siis ilma soosing paneb kui i-le täpi peale,“ rääkis Marrandi.

Nii on kell 10 takistuste kõrgusega 80 sentimeetrit alanud võistluse stardiprotokollis 35 võistluspaari. Esimestena startinud pakkusid pealtvaatajatele nii veatuid sooritusi kui tuli ette ka tõrkeid takistuste ees ja kukkumisigi. Kukkumise tõttu võistlussõidu katkestama pidanud ratsasportlane Särevere tallist Helle Kilk ütles selle peale vaid, et ikka juhtub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles