Täna võib näha taevas jõuluvana lendamas

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluvana
Jõuluvana Foto: Reuters / Scanpix

Neljapäeval kell 16 külastab Paidet Eesti jõuluvanade seitsmeliikmeline esindus, kes tutvub linnaga ja allkirjastab hea tahte lepingu, et pidada Paides 5. detsembril rahvusvahelist jõuluvanade konverentsi.

Üks jõulumees kavatseb maanduda Paidesse paraplaaniga.
Paide linnavolikogu esimehe Ants Hiiemaa ütlust mööda oli kaalukeel, mis pani jõuluvanasid Paidet üleeuroopalise konverentsi paigaks valima, eelmise aasta detsembris keskväljakul peetud jõululaat. «Jõuluvanad ei tule homme Paidesse teps mitte tühjade kätega, vaid toovad kaasa komme, mida lastele luuletuste lugemise eest anda,» lausus ta.

Hiiemaa lisas, et jõulumehed on lubanud kokku panna väikese programmi ja kui ilm vähegi lubab, külastab üks neist Paidet Karlssoni kombel otse taevast.
Jõuluvanade programm algab Paide raekoja ees homme kell 16. Oodatud kõik, kes soovivad kohtuda jõuluvanadega, lugeda neile salme ja saada kingituseks kommi. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles