Euroopa tipud tulevad Kihli sõitma

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel on Türi vallas Kihli krossirajal järjekordne Euroopa meistrivõistluste osavõistlus, seekord  85cc ja MX2 juunioride masinaklassile.

Türi AMK juhatuse esimees Heino Aavasalu selgitas, et see on tänavu Euroopa meistrivõistluste ainus  osavõistlus Eestis. «Kahe masinaklassi peale on starti tulemus ligi 120 sportlast 18 riigist,» lausus ta. «Võrreldes eelmise aastaga on osavõtjaid ligi 50 rohkem.»
Aavasalu ütles, et laupäeval on vabatreeningud ja kvalifikatsioonisõidud. «Et tegu on kõrgetasemeliste sõitjatega, tõotab sealgi tulla põnev võistlus ja pealtvaatajad on oodatud,» lausus ta.

Pühapäeval kell 12 algavad võistlussõidud, mida mõlemal masinaklassil on kavas kaks. Esimesena lähevad rajale MX2 juuniorid ja päev peaks lõppema kell 17.
MX2 juunioridest on stardis 11 eestlast, neist Tom Õunma ja Tanel Rauk Türi AMKst. 85cc on sõidus 10 eestlast ja  Aavasalu täpsustas, et Kahro Racingu all võistlev Kristen Pilv on järvalane. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles