Komisjonikauplus vahetab omanikku

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
voodi
voodi Foto: Marina Puškar

Kui paidelane Mari Talu poleks asja üle võtnud, oleks Paides Bermuda ärikeskuses asuva lastetarvete komisjonipoe uksed pärast suvepuhkust suletuks jäänud.

Paides kaht salongi omava Mari Talu ütlust mööda oli eelmiseks poe omanikus tema sõbranna, kes aga poe pidamist jätkata ei soovinud. «Oleks kahju, kui Paides 4-5 aastat tegutsenud pood, mille olemasoluga inimesed on harjunud, lihtsalt kaoks,» põhjendab naine üle võtmise otsust.

Mari Talu ettevõtte jaoks tähendab aga poepidamine uue tegevusala lisandumist. Uus meeskond soovib augustist alates juurutada ka teistsuguse süsteemi Kui seni oli asjadele juurdehindlus 40 protsenti, siis edaspidi juurdehindlus summa kasvades väheneb. Kuni 20 euroste asjade puhul jääb see 40le protsendile, kuid kallimate asjade puhul järjest kahaneb. «Kui inimene toob müüki lapsevankri ja tahab selle eest saada 100 eurot, siis senise juurdehindlusega huvi kohe kahaneb,» põhjendas Talu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles