Prügila juhataja: Seadused kehtivad kõigile

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väätsa prügila. Järvamaa. Olmeprügi pakkimine. Prügi kiletamine. 
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Väätsa prügila. Järvamaa. Olmeprügi pakkimine. Prügi kiletamine. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Et Järva Teatajale saadetud videotel meenutab üks kiirust ületanud veomasin prügiautot, pöördusime kommentaari saamiseks Väätsa vallas tegutseva Väätsa Prügila poole.

Väätsa Prügila juhataja Aivar Lõhmus nentis, et videos nähtav võimalik kiiruseületamine on igal juhul taunitav, kuid prügila ei saa võtta vastutust autojuhi tegevuse ees. «Rikkumine on rikkumine, seadused kehtivad meil kõigile, ka jäätmeautojuhile,» nentis ta. «On olnud juhuseid, mil inimesed on meid süüdistanud, et Väätsa-Roovere vahelisel teel on prügiauto koormast lennanud prahti. Tegelikult on see autojuhi vastutada, et koorem oleks turvaliselt kinnitatud.»

Küll tunnistas Aivar Lõhmus fakti, et prügila tegevuse tõttu on Väätsa kandi liikluskoormus suurenenud. Tavapäevadel ulatub prügila vahet sõitvate veoautode arv kümnetesse, kuid ajaks, mil jäätmeid viiakse Iru prügipõletusjaama kasvab veomasinate tekitatud liikluskoormus veelgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles