Karinule jõuavad torutööd

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Järva-Jaani vallas asuvat Karinu küla ootavad järgmisel aastal ees suured kaevetööd. Algab uue vee-ja kanalisatsioonitrassi ehitus, mille projekt lõppeval nädal positiivse vastuse sai.

Kuigi see tähendab üles kaevatud teid ning mürisevaid traktoreid, annab see paljudele külaelanikele võimaluse loobuda salvkaevudest ning oma aja ära elanud lokaalsetest kanalisatsioonisüsteemidest.

Nii soovitas Järva-Jaani vallavanem Arto Saar juba praegu Karinu küla elanikel mõelda, millisesse trassiga piirnevasse krundi serva keegi omal liitumispunkti soovib. «Projekteerija tuleb varsti kohapeale ja siis oleks hea, kui liituda soovivad elanikud oskaksid öelda, millist kohta nad liitumispunktiks eelistasid,» selgitas Saar. Ta soovitas selleks valida koha, mis on majale lähim, sest sel moel on väiksemad ka majaomaniku kulud krundi piiresse jääva trassi rajamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles