Raadio kuulutas välja laste kuuldemängude võistluse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio
Raadio Foto: Postimees.ee

Vikerraadio kutsub nii lapsi kui ka täiskasvanuid mõtlema välja toredaid lugusid, neid kirja panema ning ise kuuldemängu tegema.  Parimad kuuldemängud jõuavad eetrisse Vikerraadio lastesaadetes.

Oodatakse kuni 12minutilisi juba valmis kuuldemänge, kui aga kuuldemängu teha tundub liiga keeruline, on teretulnud ka lühistsenaariumid – lastele kirjutatud lood mistahes teemadel. Teksti pikkus võiks olla kuni neli A4 lehekülge, lisaks on oodatud omapoolsed soovitused ja ettepanekud helilisele küljele. Parimatest stsenaariumidest saavad Vikerraadio ja Raadioteatri abiga kuuldemängud.

Võistlustöid oodatakse 6. oktoobrini. Kuuldemängud saata CD-plaadil aadressile «Laste lood», Vikerraadio, Kreutzwaldi 14, 10124 Tallinn, lühistsenaariumid e-posti aadressile lastelood@err.ee. Lisada kontakt, kuuldemängu või stsenaariumi autor(id). Täpsustavateks küsimusteks võib kirjutada e-posti aadressile lastelood@err.ee. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles