Tütarlastekoor pärjati hõbediplomitega

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Järvamaa tütarlastekoor saavutas 11.-14. juulini Slovakkias Bratislavas toiumunud V rahvusvahelisel noorte muusikafestivali konkursil kaks hõbediplomit.

Koor võistles reedel kahe erineva kavaga, lastekooride ja folkkooride kategoorias. Mõlemas kategorias võideti hõbediplom.

Esinemisi hindas kuueliikmeline rahvusvaheline zürii Frederico Bardazzi {Itaalia) juhtimisel.

Kolmes erinevas kategoorias võistelnud ja Grand Prix pälvinud USA Piedmont`i lastekoori dirigent Robert Geary kiitis eestlaste esinemist ja lauljate puhast häälematerjali. Ta esitas Järvamaa tütarlastekoorile kutse osaleda 12.-18. juulil 2015 Berkeley`s Californias toimuval Golden Gate rahvusvahelisel laste- ja noorte koorifestivalil.

Järvamaa tütarlastekoor on asutatud 2009. aastal ja tegutseb Järvamaa omavalitsuste liidu juures. Ligi 40liikmelise kollektiivi dirigendid on Anne Toomistu ja Tiiu Schütz. Kooris on lauljaid mitmetest Järvamaa omavalitsustest. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles