Skautide suurlaager sõlmis otsad lahti

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avasid skaudid Tagametsas rahvusvahelise noorte suurlaagri nimega „Maailm algab minust“.

Eile, laagrisse saabumispäeva õhtul, kogunesid kõik osalejad avalõkkele, kus sümboolselt said kokku laagri temaatikat läbivad viis elementi: tuli, vesi, õhk, maa ja inimene. Laagrilised on jaotatud nelja erinevasse all-laagrisse ja lõkkeõhtul tutvustati end lühikeste ja löövate etteastetega. „Ligi poolttuhandet laagrilist ootab nädala jooksul põnev ja uusi kogemusi pakkuv tegevusprogramm, palju seiklusi ning uusi sõpru nii kodumaalt kui mujalt maailmast“ rääkis laagrijuht Urmo Keskküla.

Seekordne kokkusaamine kannab nime „Maailm algab minust“ ja enamikke laagripäevi sisustavad keskkonnateemasid läbi praktilise tegevuse tutvustavad tegevusväljad. Laagri jooksul leiab rakendust ka Skautide Maailmaorganisatsiooni poolt koostatud keskkonnaprogramm, mille kasutamise loa sai Eesti Skautide Ühing sel aastal. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles