Lionsid käisid maailmakongressil Hamburgis

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Uut lionsiaastat tervitasid maailmakongressil Paide klubi esindajad Raivo Raja ja Vello Talviste.

Tänavu 5.–9. juulini pidasid lionsid Hamburgis oma 96. kongressi. Sellel osales üle 20 000 lionsi 209 riigist. Eestist sõitis maailmakongressile 30liikmeline delegatsioon, nende seas Raivo Raja ja Vello Talviste Paidest.

LC Paide Bastion president 2013/2014 Raivo Raja andis teada, et kongress algas osalejate ulatusliku paraadiga ning selle kestel peeti palju koosolekuid, istungeid, kohtumisi ja arutelusid. «Viimasel kongressi päeval valiti lionsitele uus juhtkond ja mitmed rahvusvahelised direktorid ning kinnitati kõikide lionspiirkondade kubernerid. Alanud lionsiaasta maailmapresidendiks valiti Barry Palmar Austraaliast,» lisas ta.

Eestis tegutseb üle 60 lionsklubi ja kuus LEO noorteklubi, mis ühendavad1300 klubikaaslase ühtset mõtteviisi heategevusest, koostegutsemisest, heast seltskonnast ja klubilisest tegevusest. Tänavu tähistatakse Eesti lionsite 25. tegevusaastat. Selle puhul toimub Raja ütlust mööda palju meeleolukaid ettevõtmisi.

Paides tegutseb meeste lionsklubi LC Paide Bastion, mis detsembri alguses tähistab 22. tegevusaastat. Klubis on 23 liiget. Seda juhib president ja kaheksaliikmeline juhatus. «Tänavu kavatseme klubi suurendada seitsme uue liikme võrra. Kui on huvi meiega liituda, tasub julgelt mõne klubi liikmega vestelda ja soovi avaldada,» sõnas Raja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles