Vallavanem vastab kirjale: maanteeamet alustab peagi remonti

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipi-Liis Siemann
Pipi-Liis Siemann Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Pipi-Liis Siemann
Türi vallavanem (IRL)

Türi linna läbivad peamaanteed on tõepoolest riigimaanteed ja neid haldab, sealjuures kavandab remonti maanteeamet. See võib meile meeldida või mitte, kuid ka naabrimehe majja me ei lähe ju remonti tegema, isegi kui see tõepoolest hädasti kohendamist vajaks.

Põhimaanteede remondivajaduse ja rekonstureerimisprojektide osas oleme teinud koostööd maanteeametiga, kohtunud majandusministriga ning tööd, mida tõepoolest nii vallaelanik kui külastajad on aastaid oodanud, saavad nüüd lähiajal teoks. Nagu on Türi vallale teada, kavandab maanteeamet Tallinna tänava remonti alustada juulikuu lõpul ning Särevere suunal kulgeva maantee remont algab 2014. aastal.

Kirja saatja, Oliver Liidemann on rõhutanud oma erakondlikku kuuluvust, julgen öelda, et see Keskerakonda kuuluv ja Tallinna linnavalitsuse linnavaraosakonnas töötav inimene on oma kirjas kuri ja pahatahtlik. Esiteks on vale väide, Tallinnas ei leia kuskilt nii halvas seisus teed - neid on seal hulgi! Sealhulgas mitmed enimkasutatavad teed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles