Kultuurikeskuse katusele laskuvad kiirreageerijad

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Laupäeval kell 12 algab Paide kultuurikeskuse parklas ohutuspäev. Päästeameti Lääne päästekeskuse
ennetustöö büroo peaspetsialist Teele Idavain andis teada, et tegu on kuuendat korda peetava ohutust ja turvalisust propageeriva ettevõtmisega. «Et aga selleaastane üritus toimub koostöös rahvusvahelise politseiassotsiatsiooniga (IPA), siis on uut tehnikat ja varustust, mida Järvamaal esimest korda näidatakse, palju. Tuleb vinge üritus!» lausus Idavain.

Ohustupäeval on avatud teabeboksid, peetakse võistlusi ja saab vaadata demonstratsioonesinemisi. Muusikat mängib Järva-Jaani priitahtlike pritsimeeste pasunapoiste punt.
Kella 15ni kestval ohutuspäeval näeb kiirreageerijate tööd, demonstreeritakse märulipolitsei veekahurit, politsei liikluse eriüksuse varustust ja kolme välisriigi politseivarustust. Saab näha ka helikopterist laskuvaid märulipolitseinikke.
«Ohutuspäeval tuleb Paidesse helikopter, milles on politsei kiirreageerijad. Neli kiirreageerijat laskuvad trossidega 25 meetrit Paide kultuurikeskuse katusele ja sealt mööda seina alla maapinnale,» rääkis ohutuspäeval korraldatavast õhuoperatsioonist Paide politseijaoskonna juht Üllar Kütt Paide linna kodulehel.
Lisaks helikopterile ja kiirreageerijatele võib näha Paide kultuurikeskuse parklas ka märulipolitsei varustust ning päeva lõpupoole demonstreeritakse märulipolitsei veekahurit. (JT)

OHTUSPÄEVA KAVA
kl 12 avamine
kl 12.15 vormiriiete tutvustamine
kl 12.45 jäljekoera demo
kl 13 orkester
kl 13.15 turvapadja demo, auto lõikamine
kl 13.35 narkokoer/pommigrupi demo
kl 13.50 orkester
kl 14.15 märulipolitsei demo kopteriga
kl 14.40 veekahur
kl 15 lõpp

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles