Suveetendus on peaaegu välja müüdud

Birgit Itse
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal jõudis Ugala trupp lavastuse «Vanad ja noored» proovide raames taas Tammsaare-Põhja tallu. Nädalavahetus kulub puhkusele. Esmaspäeval proovid jätkuvad.
Sel nädalal jõudis Ugala trupp lavastuse «Vanad ja noored» proovide raames taas Tammsaare-Põhja tallu. Nädalavahetus kulub puhkusele. Esmaspäeval proovid jätkuvad. Foto: Pille-Riin Lillepalu/ Ugala teater

Sel laupäeval Vargamäe rehetares esietenduv Ugala «Vanad ja noored» on peaaegu välja müüdud. Pileteid on saadaval veel vaid kahele päevasele mängukorrale.

Vargamäe rehetoas lavalaudadele jõudev Tõnis Parksepa ja Vallo Kirsi dramatiseering Anton Hansen Tammsaare "Vanadest ja noortest" on tekitanud publikus huvi – välja on müüdud 10 etendust kaheteistkümnest.

14 eurot maksvaid pileteid on võimalik soetada veel 10. ja 11. augusti päeval kell 14.00 mängitavatele etendustele. Mõlemale mängukorrale on praeguse, esmaspäeva ennelõunase seisuga müügis veel paarkümmend piletit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles