«Selge grupijuhi» kampaaniaga ühines 265 järvakat

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Raadio Kuku korraldab juba 13. aastat «Selge grupijuhi» kampaaniat, täna oli kuue tunni jooksul end võimalus kirja panna Paides juba harjunud kohas, Väike-Aia tänaval kaupluse Taig juures, kus kirja pani ennast 265 inimest.

Soovijatest tekkis peagi järjekord. Maarika Jurtom (keskel) Väätsa vallast seisis koos poja Jürmoga. «Mingit reklaami pole kuulnud ega näinud, tulime linna, nägime raadiobussi ja tulime uudistama,» lausus ta.

Kunagi varem pole Jurtom  kampaanias osalenud, juhiload on tal 1977. aastast ja vaid korra on talle trahvi tehtud. Napsi ei võta ta kampaaniatagi juba kümme aastat.
Autorooli peab Jurtom pühade ajal istuma küll. Töö on selline. «22. juunil mängib meie ansambel Elumees Prandis, jaaniõhtul Põlvamaal, järgmisel päeval on üks pulm,» selgitas ta. «Jaaniöösel oleme ikka tööl olnud. Kui me hommikul nii kella nelja paiku pillid kotti paneme, pole me küll teedel ainsatki politseinikku märganud, ka õnnetusi või kraavi sõitnud autosid õnneks mitte.»
Raadio Kuku turundusjuht Teet Koljal lausus, et täna kella 18. oli end Paides kirja pannud 265 selget grupijuhti. Eelmisel aastal oli neid 260.
Kui eelmistel aastatel on pistetud grupijuhile pihku lisaks autokleepsule ka päts leiba, siis tänavu oli see asendunud «vedela leiva» ehk alkoholivaba õllega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles