Türi kolledži uueks direktoriks valiti Timo Kikas

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Kikas
Timo Kikas Foto: AFP / Scanpix

Tartu Ülikooli nõukogu valis tänasel istungil ametisse Türi kolledži uue direktori, kelleks osutus Tart Ülikooli erakorraline teadur ja keskkonnatehnoloogia programmijuht Timo Kikas.

Oma arusaamas kolledži arengust rõhutas Kikas vajadust tugevdada koostööd nii emaülikooli kui ka piirkondlike, üle-eestiliste ja rahvusvaheliste struktuuridega, et tagada kolledži üliõpilaskonna järjepidevus.

Teise väga olulise arenguülesandena nimetas Kikas iseseisva magistriprogrammi arendust, mis aitaks kaasa erialateaduse toomisele kolledži juurde ja oma teadlaskonna kujunemisele.

Direktorina tööle asudes lubab Kikas esmalt tegeleda üliõpilaste leidmisega kolledžisse. «Teine eelistus on arendada õppekava arendus ja kolmas täiendada kolledži materiaalbaasi, et oleks laboreid ega peaks üliõpilasi praktikumideks alati Tartusse tooma,» selgitas ta.
Türi kolledži direktori ametikohale teisi kandidaate ei olnud. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles