Särevere elanikud saavad veesurve tagasi

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ANDRUS KOPLISTE,  JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
ANDRUS KOPLISTE, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Andrus Kopliste/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Aastaid on Särevere elanikele valmistanud meelehärmi hommiku ja õhtu tipptundidel kraanist tuleva vee surve, pärast veepumbajaama septembris lõppevad remonditöid peaks surve taastuma.

Osaühingu Türi Vesi juhataja Jan Raudsepa selgitusel vahetatakse välja kogu pumpla veepuhastussüsteem ja hoone saab ka uue soojustuse. «Kui aastaid on Särevere elanikele teinud muret, et suure veekasutusega aegadel hommikusel ja õhtusel ajal kraanist vett ainult niriseb, siis see mure peaks kohe kindlasti kaduma,» lausus ta. «Kraanist hakkab vesi tulema vaid korraliku survega, samuti peaks rekonstrueerimistöödega vähenema vee rauasisaldus.»

Raudsepp lisas, et tööde käigus võib ette tulla mõningaid veekatkestusi, kuid neist annab ettevõte kindlasti eelnevalt teada. «Püüame inimestele võimalikult märkamatult minna üle ühelt veesüsteemilt teisele,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles