Pedagoogid saavad kooliaasta eel kokku

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

29.augustil Paide Kultuurikeskuses toimuval Järvamaa õppeaasta avaüritusel osaleb ligi nelisada maakonna haridustöötajat. Maakonna haridustöötajate õppeaastaeelse kokkusaamise traditsioon taastati eelmisel aastal

Maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna juhataja Inge Mihkelsaar ütles, et päeva sissejuhatuseks esinevad Türi Ühisgümnaasiumi kollektiivid. Tervitussõnu ütlevad Järva maavanem Tiina Oraste ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Kaido Ivask. Maakonna õpetajate perre võetakse pidulikult vastu 12 uut pedagoogi ja 2 koolijuhti, kes alustavad uut õppeaastat Järvamaal.

„Uue õppeaasta häälestamiseks positiivsusele kutsusime esinema koolitajad Ülli Kukumägi ja Veikko Tääri, kes esineva loenguga „Positiivne suhtlemine = positiivsed tulemused".

Ülli kogemused töös inimestega on talle õpetanud, et suhtlemisoskused on määravaks edukuse aluseks igas valdkonnas.​ Veikko ütleb, et kõik probleemid inimeste elus, k.a. terviserikked, algavad oskamatust suhtlemisest iseenda ja teistega. Loodan, et häälestatud positiivsusele kestab kogu õppeaasta vältel ja aitab ületada õpetajatöös paratamatul ette tulevaid raskusi," lisas Mihkelsaar.

Sündmus lõpetatakse ühises kohvilauas. Kell 14 saavad Paide Gümnaasiumis ja Paide Ühisgümnaasiumis kokku mitmed õpetajate ainesektsioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles