Telesaade kutsub üles koolimaju pildistama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolimaja asus üsna raudtee ääres ühe kilomeetri kaugusel Mäo mõisast. Selles puidust ühekorruselises koolihoones õppisid vaid esimese ja teise klassi õpilased. Kooli juhatas preili Loosaar, kes istub samuti trepil õpilaste keskel. 1940
Koolimaja asus üsna raudtee ääres ühe kilomeetri kaugusel Mäo mõisast. Selles puidust ühekorruselises koolihoones õppisid vaid esimese ja teise klassi õpilased. Kooli juhatas preili Loosaar, kes istub samuti trepil õpilaste keskel. 1940 Foto: René Viljati erakogu

Tuleval nädalal uut hooaega alustav ERRi hommikuprogramm "Terevisioon" kutsub kõiki üles septembrikuu esimesel nädalal koolimaju pildistama.

Hommikuprogrammi tegijad ootavad koolimajadest tehtud fotosid aadressile fotoalbum@err.ee juurde tuleb lisada ka kooli nimi ja pildi autor.  Kui fotograafiks on õpilane, tuleb lisada ka oma vanus ja klass.
Koolimajade pilte näeb "Terevisioonis"  oma saates järgmise nädala igal hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles