Noormehed sõidavad kanuudega Türilt Pärnusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veepäeval on kavas ka kanuusõiduvõistlused.
Veepäeval on kavas ka kanuusõiduvõistlused. Foto: Andrus Eesmaa

Reede hommikul istus Türi lähedal Veskisillal kanuudesse kuus sõpra, et kolme päevaga jõuda Pärnu jõe suudmesse. Neil tuleb läbida ligi 150 kilomeetrit.

Heiki Kanne lausus, et nende arvutuste järgi peaksid nad keskmiselt tunniga läbima viis kilomeetrit, mis tähendab, et päevas tuleb sõita umbes kümme tundi. «Ega täpselt tea, mis võib jõe peal oodata, aga eesmärk on olemas ja kõik on tahtmist täis,» ütles ta.

Kanne sõnas, et kõik on spordilembesed noormehed, seetõttu peaks füüsiline vorm olema hea. Tema on näiteks kahekordne Järvamaa meister tennises, Andero Mardo maakonna meister korvpallis ja mitmekordne Eesti meister seinatennises, Kaspar Kuhi saabus äsja sõjaväest, Silver Leetma mängib Nõmme Kalju jalgpalliklubis, Gregor Reanok on tennisetreener, Ken Tarmas näitab Kanal 2 saates «Kodusaade», kuidas remonti teha ja kodu kauniks muuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles