Sellest, et kolm Tallinna tipprestoranides töötanud kokka - Joel Kannimäe, Märt Metsallik ja Ott Tomik - on Järvamaale kolinud, teevad sügisest suveni süüa Vodja kooli lastele ja tahavad Põhjaka mõisas oma toidukoha avada, on mõnedki järvamaalased juba kuulnud.
Põhjaka kokad tahavad muuta Järvamaa Eesti Toscanaks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aga kui keegi arvab, et mõisasaalides hakatakse peente nimedega gurmeetoite pakkuma, siis ta eksib. Põhjaka kokad tahavad väljasuremisohust päästa hoopis kodusel, lihtsal ja naturaalsel viisil söögivalmistamise.