Põhjaka kokad tahavad muuta Järvamaa Eesti Toscanaks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Põhjaka mõis
Põhjaka mõis Foto: Andrus Eesmaa

Sellest, et kolm Tallinna tipprestoranides töötanud kokka - Joel Kannimäe, Märt Metsallik ja Ott Tomik - on Järvamaale kolinud, teevad sügisest suveni süüa Vodja kooli lastele ja tahavad Põhjaka mõisas oma toidukoha avada, on mõnedki järvamaalased juba kuulnud.

Aga kui keegi arvab, et mõisasaalides hakatakse peente nimedega gurmeetoite pakkuma, siis ta eksib. Põhjaka kokad tahavad väljasuremisohust päästa hoopis kodusel, lihtsal ja naturaalsel viisil söögivalmistamise.

Märksõnad

Tagasi üles