Huvi veepeo vastu jäi leigeks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
väinjärve veepidu
väinjärve veepidu Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja
Tänavust Väinjärve veepidu külastas möödunud aastatega võrreldes ligi neli korda vähem inimesi.

Veepeo korraldaja Koeru valla spordijuht Vahur Palu ütles laupäeva pärastlõunal, et kui parematel aastatel on veepidu külastanud ligi 4000 inimest, siis tänavuste osalejate arvu võib jagada neljaga. «Ehk on osa rahvast veel õhtusteks kontsertideks kohale tulemas,» avaldas Palu päeval lootust.


Ilma ta väikses külastajate arvus ei süüdistanud. «Ühe vihmasabina saime, aga muidu paistis ikka päike ja oli ilus,» ütles Palu.


Palu oletas, et ehk oli praegust majandusolukorda arvestades 75-kroonine pilet liiga kallis ja võibolla pani see inimesed peost loobuma.


Vaatamata pealtvaatajate vähesusele olid Palu sõnul spordialad siiski väga populaarsed. «Osalesid nii sportlased kui tavalised inimesed,» ütles Palu.


Eriti kõrgelt hindas ta jooksjate taset. «Järvamaa parim jooksja Hardo Reinart oli siin alles kuues,» kommenteeris Palu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles