Paide sai esimesed meetrid munakiviteed

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile alustasid Rüütli tänaval kivide paigaldust profid, kuid ühel päeval lubatakse sinna ka linlased, kel on voli maha panna oma kivi.
Eile alustasid Rüütli tänaval kivide paigaldust profid, kuid ühel päeval lubatakse sinna ka linlased, kel on voli maha panna oma kivi. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Eile said Paides Rüütli tänavas maha esimesed meetrid munakiviteed, millega peaks edaspidi olema kaetud suur osa kesklinnast.

Rüütli tänava ehitaja Matthäi Ehituse tootmisjuhataja Jüri Leonov tunnistas, et töö on keerukas ja nõuab meestelt nii head kätt kui ka vilunud silma. Leonov lootis, et kui palju ei saja, võib Järva maavalitsuse esine tee olla valmis septembri lõpuks. «Väga palju oleneb siin ilmast,» lisas ta.


Leonov ütles, et Paide tänavatelt üles kaevatud kivid on kruusaga ühes hunnikus, mistõttu on raske ennustada, kui mitu ruutmeetrit teed neist teha annab. «Ma usun ja loodan, et nendest kividest siinseks tööks piisab ja jääb veel ülegi,» lisas ta.


Leonov kinnitas, et Paides teevad tööd oma ala paremad spetsialistid, kes on Tallinna vanalinnas paar tuhat ruutmeetrit munakiviteid teinud, ettevõtte töömeeste kätetööd näeb ka Tartus raekoja platsil.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles