Türi sotsiaaldemokraate juhib Peeter Särg

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Särg.
Peeter Särg. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Eelmisel pühapäeval oli Sotsiaaldemokraatliku erakonna Türi osakonna üldkogu, kus erakokkakaaslased valisid osakonna esimeheks Türi vallavolikogu liikme Peeter Särje.

Seitsmeliikmelisse juhatusse kuuluvad veel Reet Länkur, Jan Roland Raukas, Vello Ohu, Mait Klein, Tiit Tepp ja Egle Raukas. Lisaks kuuluvad Peeter Särg ja Reet Länkur SDE Järvamaa piirkonna juhatusse.


Esimeheks valitud Peeter Särg on töötanud Türi valla sõpruslinna Åmåli arhitektina ning juhtinud Eestis projekte demokraatia-, keskkonna-, sotsiaal- ja planeerimisvaldkondades. «Kasvav vahe rikaste ja vaeste vahel, mille poolest oleme Euroopa Põhjamaade hulgas esirinnas, peab vähenema. Tuleb leida majanduseeldusi, et Eestis tekiks tugev keskklass,» ütles Särg. «Neid arenguid saab toetada ka kohaliku omavalitsuse tasandil, mis tähendab läbimõeldud eelarvepoliitikat ja tihedat koostööd omavalitsustega nii maakondlikult kui ka maakonnaüleselt.» (JT)


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles