Järvamaa hariduspreemiate pärast tuleb tihe rebimine

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Järvamaa hariduspreemiatele on esitatud 38 taotlust, kõige rohkem inimesi kandideerib elutöö preemiale.


Möödunud reedel lõppes võimalus esitada kandidaate Järvamaa hariduspreemiatele. Saabus 38 taotlust, mida on eelmise aastaga võrreldes, kui koos olid haridus- ja noorsoopreemiad, kolm taotlust rohkem.

Preemiate väljaandmise uue korra järgi on preemiakategooriaid neli: aasta õpetaja, noor õpetaja, klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja ning elutöö preemia.

Aasta õpetaja preemiale kandideerivad Margit Arro, Raina Tammeriik, Anne Kivimäe, Ülle Tammela, Hillar Kuusik, Ulvi Tamm, Marge Kannel, Tiia Tippi, Ivi Kukk, Kaja Kraav, Jüri Leet, Helje-Jolanda Pertmann, Aili Meier ja Tiiu Uljas.

Noore õpetaja preemiale kandideerivad Marju Mändmaa, Kaarel Kallas, Ele Priidik ja Pille Kirsi.
Klassiõpetaja ja koolieelse lasteasutuse õpetaja preemiale kandideerivad Mare Neemelo, Anu Arulepp, Helle Suurkivi, Esti Leinart, Siiri Sitska, Külli Mõtsla, Kersti Liivak, Siiri Paal ja Signe Jõerand.

Elutöö preemiale on esitatud rekordarv taotlusi, preemiale kandideerivad Aino Linnas, Veljo Eensoo, Elle Raudsepp, Veera Vassiljeva, Elle Tuisk, Viivi Paimets, Reine Otsla, Malle Salk, Riina Kuusik, Maie Soomre ja Katrin-Ines Kotkas.

Taotluste läbivaatamise komisjon koguneb järgmisel nädalal, et teha laureaatide kohta ettepanekuid Järvamaa omavalitsuste liidu juhatusele.
Preemiafond on 34 000 krooni. Preemiate pidulik kätteandmine koos õpetajate päeva tähistamisega on 25. septembril Roosna-Alliku mõisas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles